Homme
01. aug
18...23
13...17
Ülehomme
02. aug
15...21
10...18

Meelelahutus

Üllatused „Padjaklubi“ võtetel: meil oli karp lahti, kui teksti lugesime!

Foto: TV3
14:00 20. juuli 2021
Autor: uudised.ee

TV3 vaatajate ühe lemmiksarja „Padjaklubi“ värsked võtted on alanud, tuues palju üllatusi.

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi kinnitusel on „Padjaklubi“ võtted alanud ning oodata on midagi väga erilist. Ka näitlejad kinnitavad, et seltskond on taas koos, salvestatakse värskeid stseene ning üllatusi ja nalja on palju. „Oleme siin tõepoolest innu ja lustiga toimetanud. Üllatusi on palju! Meil oli karp lahti, kui stsenaariumit lugesime,“ muheleb näitlejanna Kertu Moppel, kes kehastab sarjas Kristinat. „Kõigil olid karbid lahti ja nüüd käib karpide sulgemine,“ muigab Kristel Aaslaid, kelle rolliks on legendaarne Miša.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!