Angerjafestivalil olid kohal toiduvõlurid, kes tegid tuntud kalast imetoidu

uudised.ee

Nädalavahetusel Võrtsjärve ääres peetud Angerjafestivalil räägiti muidugi angerjast ja kõike seda, mida sellest kalast teha saab. Aset leidsid ka erinevad koolitused ja muidu räägiti ka sellest, kuidas angerjal hetkel Võrtsjärves üldse läheb. Reporter Virgo sukeldus pea ees kalapeo melusse.

''Nädal tagasi hakkas angerjas jälle liikuma ja eks suuremad tuuled ning tormid aitasid sellele kaasa. Suvi oli kehvapoolne, kuna sellel aastal oli erakordselt kuum ja ka Võrtsjärve vesi läks 30 kraadi peale ja see loomulikult ei teinud kaladele head. kuid sügis on kaluritele hea püügiaeg ja nad saavad oma varusid täiendada. Sellest saavad ka inimesed palju kasu,'' sõnas Angerjafestivali korraldaja Anmar Pihlak.

Vaata kogu festivalimelu lähemalt videost.

 

Nädalavahetusel Võrtsjärve ääres peetud Angerjafestivalil räägiti muidugi angerjast ja kõike seda, mida sellest kalast teha saab. Aset leidsid ka erinevad koolitused ja muidu räägiti ka sellest, kuidas angerjal hetkel Võrtsjärves üldse läheb. Reporter Virgo sukeldus pea ees kalapeo melusse.

”Nädal tagasi hakkas angerjas jälle liikuma ja eks suuremad tuuled ning tormid aitasid sellele kaasa. Suvi oli kehvapoolne, kuna sellel aastal oli erakordselt kuum ja ka Võrtsjärve vesi läks 30 kraadi peale ja see loomulikult ei teinud kaladele head. kuid sügis on kaluritele hea püügiaeg ja nad saavad oma varusid täiendada. Sellest saavad ka inimesed palju kasu,” sõnas Angerjafestivali korraldaja Anmar Pihlak.

Vaata kogu festivalimelu lähemalt videost.

 

Kommentaarid puuduvad