Kas Eesti on saanud endale uue rokkstaari? Diana-Maria esitus lõi kohtunikud pahviks

Pühapäeval alustas uue hooajaga “Eesti otsib superstaari”. Esimeses eelvoorus sai näha nii humoorikaid kui ka väga värvikaid esitusi. Kui mõne laulja esitus pani kohtunikud vaid kulmu kergitama, siis Diana-Mari lõi nad oma energiaga lihtsalt pahviks. 

Diana-Maria on 20-aastane Tallinna tüdruk, kes peab ennast Blue Rock artistis. Kohtunikele esitatavaks lauluks valis Diana-Maria Austraalia rokkbändi AC/DC hiti “Shoot to thrill”. Kohe laulu alguses võis kohtunike nägudes näha rahulolu ja muhedaid naeratusi. 

“Ega seda ei ole kerge laulda, niiet sa toonis püsid ja sa laulsid jumala puhtalt,” jagas Mihkel Raud kiidusõnu. “No kuule, sellist lauljat meil ongi vaja. Eriline, musikaalne, rock’n’roll,” ei hoidnud Mihkel tagasi. 

Ka kaaskohtunikel ei jäänud muud üle, kui Mihkliga nõustuda. “Siit tuli sellist energiat, sellist powerit,” ütles Koit Toome vapustunult. 

Vaata Diana-Maria rokilikku esitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad