Vaata järele! ''Eesti otsib superstaari'' avasaade pakkus rohkelt põnevust

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. 

Kohtuniketrio on uue hooaja ootuses ning lubab põnevust, värskust ja talente. Birgit Sarrapi jaoks on superstaarisaade alati väga tähendusrikas olnud ja nii ka tänavu, mil ta on esimest korda kohtunikurollis. „Esimesed eelvoorud on tõeliselt põnevad, lauljaid on väga palju ja erinevaid – saab nii nalja kui ka mõned korrad heas mõttes pahviks löödud. Peab ütlema, et kollaste kaartide jagamise voorus oleme kohtunikelaua taga üsna ühtsel meelel ja vaidlemist väga ette ei tulegi. Järgmises ehk lavavoorus läheb ilmselt kõvasti raskemaks, sest siis on vaja sõelale jäänute seast juba otsustavam valik teha ning küllap hakkame oma lemmikute eest välja astuma,“ kirjeldab ta. Sarrap soovitab võistlejatel jääda iseendaks, valida endale sobivad laulud, lisaks lauluoskusele edastada ka laulu sõnumit ning olla ikka avatud ja sõbralik ka teiste osalejate suhtes. Kohtunik Mihkel Raud lubab samuti põnevat hooaega: „Palju häid lauljaid on – lahe hooaeg tuleb!“ kinnitab ta ning lisab osalejatele lihtsa, kuid toimiva soovituse: „Laulge hästi!“.

Birgit Sarrapi sõnul pole „Eesti otsib superstaari“  lihtsalt saade või laulukonkurss: „See võib muuta sinu elu ja täita kõik su unistused,“ kinnitab ta isiklikust kogemusest. Sellega nõustuvad ka staažikaim kohtunik Mihkel Raud ning andekas muusik ja laulja Koit Toome. „Ükskõik, mis maailmas toimub – meil kõigil on endiselt soov tulla kokku, ühiselt laulda ja olla osa suurest superstaariperekonnast nii saates kui ka kodus telerite ees,“ nendib kohtunik Toome. 

Täna algavatele eelvoorudele järgnevad lava- ja stuudiovoorud, seejärel finaalid ja erisaated ning võistlus tipneb 12.detsembril superfinaaliga, kus Eesti kaheksanda superstaari valivad televaatajad. Võitjale kuulub artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot auhinnaraha.

Kogu saade on järelvaadatav siit.

Kommentaarid puuduvad