''Kuhu nad kadusid?'' saade tõi Markkuse loos uued arengud: kontrollitakse neid garaaže, mille politsei oli nimekirjast maha kandnud

TV3 uue hooaja saadetest tekitas kõige suuremat vastukaja dokprojekt “Kuhu nad kadusid?” ja seetõttu käis Seitsmestel külas saate autor Tuuli-Ann Freienthal.

Esimeses saates andis avameelse intervjuu Võrus 6 aastat tagasi kadunud Markkuse ema. Selgub, et saade aitas selles loos uusi arenguid tekitada ja Tuuli-Ann jagas stuudios ka uusi fakte saate järelkaja kohta. ''Kinni saab hakata just nendest uutest vihjetest, mis on tulnud. Pärast saadet helistas mulle SA Kadunud juht Aare Rüütel ja ütles, et nad on saanud pärast minu saadet uusi vihjeid ja juhtlõngu, mida järjest hakatakse kontrollima,'' rääkis Tuuli-Ann.

Seda rohkem kui kunagi varem. ''Oktoobri lõpus lähevad nad kontrollima Võrru garaaže, mida politsei on nimekirjast maha kandnud, sest seal taga käisid koerad ja justkui mingit reaktsiooni ei tekkinud,'' avaldab Tuuli-Ann otse-eetris uued detailid. Ta lisab, et Aare Rüütli sõnul peab nendesse garaažidesse sisse minema, et veenduda, et seal ei ole Markkust.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad