JUBA TÄNA! Teet ja Kristjan alustavad uue otse-eetri teleshowga

uudised

Täna õhtul alustavad Eesti rahva vaieldamatud lemmikud Teet Margna ja Kristjan Jõekalda oma uue hoogsa teleshowga “Teet, Kristjan ja sõbrad”. Vaatajate reede õhtuid asutakse täitma huumori, meeleolukate mängude ja vahvate külalistega. 

Saade hakkab olema igal reedel otse-eetris ja vaatajatel on võimalus osaleda lustlikes otsesaate-mängudes. Kristjan rääkis tänases raadio Star FM hommikuprogrammis, et kõikide otsesaate-mängus osalejate vahel jagatakse välja lahedaid auhindu. 

Otsesaate mõte hakkas Teedul ja Kristjanil kujunema sel kevadel, kui nad osalesid saatejuhtidena TV3 eriprojektis “Duubel: Õhtune vahetus”. Nendest sai tol ajal vaatajate seas üks kõige lemmkumaid saatejuhtide paare.

Jõekalda sõnul tunnevad nad Teeduga rõõmu, et saavad pärast aastatepikkust pausi taas otse-eetrit teha. “Me olemegi liiga mugavaks muutunud. Võib-olla see lööb meil ka rohkem silma särama ja põlve rohkem värisema,” rääkis Kristjan õhtuse saate ärevusest.

Teleshow “Teet, Kristjan ja sõbrad” alustab juba täna õhtul kell 21.00. 

Kommentaarid puuduvad