Kethi ema naljatades oma esimesest teledebüüdist: täitsa tavakas!

''Kethi emmega Gruusias'' jõuab täna õhtul kell 20.00 kõikide TV3 vaatajate ette. Uus lõbus ja lahe reedeõhtune reisisaade, mis nakatab hea tuju ja elurõõmuga – nagu ikka, kui Kethi Uibomägi ja ta ema miskit koos ette võtavad. Kethi ja ta ema Meeli Uibomägi vaatasid avasaadet kinolinalt ja jagasid meiega ka oma värskeid emotsioone.

Arvestava lavakogemusega ja nüüd igapäevaselt otse-eetris olev Kethi tõdeb, et tal on jätkuvalt ennast väga imelik ekraanilt vaadata. ''Kuid veel veidram on oma ema telekast näha,'' sõnab ta pärast saate avaosa nägemist. Kethi küsib ka ema käest, et kuidas too ennast tundis. ''Ma ei teagi, oli täitsa tavakas,'' ütleb Meeli Uibomägi ja puhkeb naerma.

Kuna võtted toimusid suvel, siis oli Kethi ära unustanud, mida nad kõike seal tegid. ''Kui panna juurde need kraadid, mis seal olid ja enesetunne, siis ma pean ütlema, et täitsa tip-top, saime tehtud küll. Nende kuumade ilmadega oli see päris väljakutsuv,'' rääkis ta saate valmimisest.

Kethi ema üldse kahtles, et kas julgeb saadet vaadata. ''Nüüd võin öelda, et seda võiks mõni ikka veel vaadata. Kui meil oli seal lõbus ja tore olla, siis loodan, et seda on meeleolukas ka teleekraanilt vaadata,'' loodab ta.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

”Kethi emmega Gruusias” jõuab täna õhtul kell 20.00 kõikide TV3 vaatajate ette. Uus lõbus ja lahe reedeõhtune reisisaade, mis nakatab hea tuju ja elurõõmuga – nagu ikka, kui Kethi Uibomägi ja ta ema miskit koos ette võtavad. Kethi ja ta ema Meeli Uibomägi vaatasid avasaadet kinolinalt ja jagasid meiega ka oma värskeid emotsioone.

Arvestava lavakogemusega ja nüüd igapäevaselt otse-eetris olev Kethi tõdeb, et tal on jätkuvalt ennast väga imelik ekraanilt vaadata. ”Kuid veel veidram on oma ema telekast näha,” sõnab ta pärast saate avaosa nägemist. Kethi küsib ka ema käest, et kuidas too ennast tundis. ”Ma ei teagi, oli täitsa tavakas,” ütleb Meeli Uibomägi ja puhkeb naerma.

Kuna võtted toimusid suvel, siis oli Kethi ära unustanud, mida nad kõike seal tegid. ”Kui panna juurde need kraadid, mis seal olid ja enesetunne, siis ma pean ütlema, et täitsa tip-top, saime tehtud küll. Nende kuumade ilmadega oli see päris väljakutsuv,” rääkis ta saate valmimisest.

Kethi ema üldse kahtles, et kas julgeb saadet vaadata. ”Nüüd võin öelda, et seda võiks mõni ikka veel vaadata. Kui meil oli seal lõbus ja tore olla, siis loodan, et seda on meeleolukas ka teleekraanilt vaadata,” loodab ta.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad