Homme
27. okt
7...12
4...9
Ülehomme
28. okt
8...13
3...11

Eesti

Skandaali sattunud Taavi Libe ühestki tööotsast ilma ei jäänud: otsustasime, et jätkan ka ülikoolis tööd

13:00 18. september 2021
Autor: uudised.ee

Peale avalikku ülestunnistust skandaali sattunud Taavi Libe teatas, et ükski tööots skandaali tõttu pooleli ei jäänud ning tal on võimalus jätkata oma tööd ka lektorina Tallinna Ülikoolis. ‘

Septembri alguses avalikustas Taavi Libe Facebooki postituses, et maadleb mitmete probleemidega nagu seksisõltuvus. Kuna Taavi Libe töötab Tallinna Ülikoolis lektorina, spekuleeriti meedias, kas Taavi üldse lektoritööd jätkata saab. 

Eesti filmi- ja teleauhindade galal antud intervjuus kinnitas Libe, et sel nädal kohtuti ülikooliga ning otsustati koostööd jätkata. Samuti jätkab Taavi oma tööd telesaate "Märgatud Eestis” ning Raadio 2 pärastlõuna saadete juures. “Seal on olnud tugi igati ja seal ma jätkan,” ütles Taavi, et ükski tele-ja raadiotöö skandaali tõttu katki ei jäänud.

 Vaata Taavi Libe intervjuud videost.

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!