Homme
27. okt
7...12
4...9
Ülehomme
28. okt
8...13
3...11

Meelelahutus

Taavi Libe väisas EFTA galat ilma abikaasata: avalikkuse ette tulemine nõudis suurt eneseületust

09:00 18. september 2021
Autor: uudised.ee

Eilsel Eesti filmi-ja teleauhindade galal oli Taavi Libe nomineeritud parima reporteri kategoorias ning tema saade “Märgatud Eestis” pälvis nominatsiooni parima päevakajasaate kategoorias. Taavi sõnul on ta seni hoidnud küllaltki madalat profiili ja galale kohale tulemine nõudis Taavilt palju eneseületust.

Septembri alguses tegi Taavi Libe Facebooki postituse, kus avalikult tunnistas, et tal on mitmesuguseid probleeme nagu seksisõltuvus. Taavi enda sõnul on ta hetkel hoidunud avalikkuse ette tulemisest ning vältinud väljas käimist.

“Ma ei tea, kas mul on üldse see julgus koos, aga eks tuleb oma hirme ületada,” ütles Taavi EFTA galale tulemine nõudis suurt julguse kogumist. Taavi sõnul on ta suur pabistaja ja väga ärev inimene, kuid tuleb siiski oma hirmudele otsa vaadata.

Vaata Taavi Libega tehtud intervjuud videost. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!