Millise otsuse langetab nublu? Juba täna õhtul selgub, kes saavad järgmised kollased kaardid

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' kaheksas hooaeg alagas TV3 12. septembril. Täna läheb eetrisse teine saade, kus Karl-Erik Taukari juhtimisel selgitatakse taas välja, kes on sammukese oma unistusele lähemal. Kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja taaskord õnnelikud edasipääsejad.

Eelmine saade jäi pooleli sealt, kui ruumi astus tuntud räppar nublu ja võttis kohtunikelaua taga istest Koit Toome asemel. Millise otsuse ta lanegtab, näeme juba täna õhtul.

''Eesti otsib superstaari'' uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Kohtunikud on Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub lisaks artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad: lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all; professionaalne muusikavideo; võitjast saab Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe; täismahus Spotify Premium promokampaania.

Saate produtsent Kaupo Karelson on uue hooaja eel põnevil ja lausus, et sellel korral üllatavad teda just noormehed. ''Ma olen väga positiivselt üllatunud. Meie ees on käinud nii palju lahedaid poisse ja muidugi tüdrukuid ka, aga just poisid üllatasid mind. Kuid edasi on saanud neid hetkeseisuga pooleks,'' avaldas Karelson. Tema sõnul ei ole ta ühelgi hooajal superstaari kohe ära tundnud. ''Iga kord, kui mulle tundub, et ma nüüd tunnen superstaari ära, siis nii ei lähe,'' sõnas Karelson. 

Kaupo Karelson kinnitab, et saates osalemine on juba suur võit. "Peavõit pole ainus võit," ütleb ta, et sadade tuhandete vaatajate tähelepanu on ka juba väga suur asi. Karl-Erik Taukar on väga hea näide sellest, et edu saavutamiseks ei pea esikohta võitma.

Vaata ''Eesti otsib superstaari'' juba täna õhtul kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad