Nublu Lambandazele: silmadest on küll laule tehtud, aga kaelast ma pole kuulnudki

uudised.ee

Täna jätkus ”Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja eelvoor.  Avasaates leidis aset ka ootamatu sündmus, kui Koit Toome asemel hõivas kohtuniketooli hoopis räppar nublu ja hakkas staariks pürgijatele kollaseid kaarte jagama.

Oma loomingut hakkas esitama Rando Kohilast, kelle artistinimi on Lambandaz. ”Nime mõtlesin välja ise ja ma teen sellist meeleolukat uuekooli räppi, see ei ole ainult selline toores räppimine nagu kunagi seda tehti. Ma arvan, et ma saan kolm eid,” sõnas end prillidega varjav artist. Kui Lambandaz oli oma loo ära esitanud, siis ütles nublu, et silmadest on küll lugusid tehtud, aga kaelast ta polegi veel kuulnud. Mihkel Raud uut räpitalenti edasi ei lasknud, aga Birgit Sarrap ja nublu andsid tal võimaluse end järgmises voorus tõestada.

Vaata lähemalt kogu esitust videost.

Kommentaarid puuduvad