Jõutõstja Liisa Peri: kui teised naised varjavad oma kaalu, siis meie lisame selle oma Instagrami 

uudised.ee

Seitsmeste stuudios Vihula diivanil on istet võtnud Lääne-Euroopa meister jõutõstmises. Tegemist on kauni naisega, kes muide põhitööna töötab arhitektina.

Liisa Peri võitis Lääne-Euroopa meistrivõistlustel hiljaaegu varustusega jõutõstmisega kuldmedali, tulemusega 420 (150+92,5+177,5) kilo. Põhitööna on arhitekt.  Lisaks tegeleb Liisa veel lisaks ratsutamisega, töötab arhitektina ning huvi tunneb ta ka motospordi vastu. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Seitsmeste stuudios Vihula diivanil on istet võtnud Lääne-Euroopa meister jõutõstmises. Tegemist on kauni naisega, kes muide põhitööna töötab arhitektina.

Liisa Peri võitis Lääne-Euroopa meistrivõistlustel hiljaaegu varustusega jõutõstmisega kuldmedali, tulemusega 420 (150+92,5+177,5) kilo. Põhitööna on arhitekt.  Lisaks tegeleb Liisa veel lisaks ratsutamisega, töötab arhitektina ning huvi tunneb ta ka motospordi vastu. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Kommentaarid puuduvad