''Sotid selgeks'' paljastab saripettur Kätlin Kalametsa kavalad skeemid Facebookis

2020. aasta aprillikuus laekus häirekeskusele mitu teadet, et lennujaamas ja erinevates kaubanduskeskuses lõhkeb loetud minutite jooksul pomm. Politsei pidas samal päeval kinni Kätlin Kalametsa, kes on osutunud ka lisaks saripetturiks.

Pommiähvarduste kohta ütleb Kätlin ainult seda, et tal paluti seda teha. Kuid selle naise näol on tegemist petturiga, kes tegutseb aastaid ja peamiselt Facebook'i müügigruppides. Tema vägitegude nimekiri ja petta saanud inimeste hulk suur, siis ei saa ka ''Sotid selgeks'' sellest mööda vaadata. Võtsime ühendust erinevate ohvritega, et Kätlini skeemid ja pettused veel suuremale hulgale avalikuks tuua. Vaata lähemalt videost.

2020. aasta aprillikuus laekus häirekeskusele mitu teadet, et lennujaamas ja erinevates kaubanduskeskuses lõhkeb loetud minutite jooksul pomm. Politsei pidas samal päeval kinni Kätlin Kalametsa, kes on osutunud ka lisaks saripetturiks.

Pommiähvarduste kohta ütleb Kätlin ainult seda, et tal paluti seda teha. Kuid selle naise näol on tegemist petturiga, kes tegutseb aastaid ja peamiselt Facebook’i müügigruppides. Tema vägitegude nimekiri ja petta saanud inimeste hulk suur, siis ei saa ka ”Sotid selgeks” sellest mööda vaadata. Võtsime ühendust erinevate ohvritega, et Kätlini skeemid ja pettused veel suuremale hulgale avalikuks tuua. Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad