Kethi Uibomägi näitas otse-eetris, millises poosis ta magab

uudised.ee

Kahjuks ei saa aga paljud inimesed uneprobleemide tõttu end korralikult välja magada. Seitsmeste stuudios käis külas doktor Andreas Abel, kes kvaliteetse une osas meile nippe jagas. Kethi Uibomägi on võidelnud uneprobleemidega aastake ja seetõttu demonstreeris ta otse-eetris, kuidas ja millises poosis ta tavaliselt uinub.

Andres Abel on Qvalitas Arstikeskuse esmatasandi- ja digimeditsiini juhtiv arst, kes rääkis lähemalt, mis on peamised põhjused, miks inimestel on unega probleeme ja miks inimesed tihti sügisel väsimust tunnevad. Ühtlasi jagas ta nippe, kuidas uneprobleemidest võitu saada. Selgub, et paljud inimesed kogevad elus ajutisi uneprobleeme. Ekspert ütleb, et uneprobleemi tausta lahendamisel pigem unepoosist ei alustaks. ''Probleemi välja selgitamisel on tegelikult oluline käia läbi hästi palju inimese tausta. Alates sellest, kuidas ta noorena on maganud, kuidas esivanemate unekvaliteet on ja nii edasi,'' sõnas doktor Andreas Abel. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kahjuks ei saa aga paljud inimesed uneprobleemide tõttu end korralikult välja magada. Seitsmeste stuudios käis külas doktor Andreas Abel, kes kvaliteetse une osas meile nippe jagas. Kethi Uibomägi on võidelnud uneprobleemidega aastake ja seetõttu demonstreeris ta otse-eetris, kuidas ja millises poosis ta tavaliselt uinub.

Andres Abel on Qvalitas Arstikeskuse esmatasandi- ja digimeditsiini juhtiv arst, kes rääkis lähemalt, mis on peamised põhjused, miks inimestel on unega probleeme ja miks inimesed tihti sügisel väsimust tunnevad. Ühtlasi jagas ta nippe, kuidas uneprobleemidest võitu saada. Selgub, et paljud inimesed kogevad elus ajutisi uneprobleeme. Ekspert ütleb, et uneprobleemi tausta lahendamisel pigem unepoosist ei alustaks. ”Probleemi välja selgitamisel on tegelikult oluline käia läbi hästi palju inimese tausta. Alates sellest, kuidas ta noorena on maganud, kuidas esivanemate unekvaliteet on ja nii edasi,” sõnas doktor Andreas Abel. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad