Lehepillimängijat mäletad? Saate “Eesti talent” võitja omapärane oskus pole kuhugi kadunud

uudised.ee

“Eesti talent” oli meelelahutuslik telesaade, mis oli eetris 2010. aastal TV3-s. Saatel oli üks hooaeg ning saate võitjaks tuli lehepillimängija Erki-Andres Nuut. Lehepillimäng pole mehel jäänud seljataha, sest veel eelmine aasta postitas ta oma YouTube'i kanalile lehepillimängu Daniel Levi loole "Uncle John". 

Erki-Andres Nuut võlus oma eripärase oskusega, lehepillimänguga nii publikut kui ka kohtunikke kohe esimesel etteastel. Kohtuniku rollis olnud Mihkel Raud ütles, et lisaks fantastilisele etteastele on Erki-Andres ka “väga kihvt vend”. Kohtunike rollis olid toona veel Kristiina-Heinmets Aigro ja Valdo Randpere, kelle sõnul polnud nad ammu midagi nii lahedat näinud. Noor muusik kasutas muruliblet ning suutis seda puhudes tuntuid muusikapalasid esitada.  

Publiku südamed võitnud Erki-Andres krooniti “Eesti talent” saate võitjaks 2010. aasta detsembrikuus ning sai auhinnaks 250 000 krooni. 

2012. aastal teatas Erki-Andres Kroonikale, et sai Otsa kooli pop-jazz eriala sissepääsu kohta jaatava vastuse. Ka tänasel päeval on Erki-Andres seotud muusikamaailmaga. Nimelt on ta klahvpillimängija ansamblis Supernova. Samuti on ta teinud muusikalisi koostöid ja esinemisi erinevate artistidega, näiteks selle aasta algul tehti koostööd tšellist Silvia Ilvesega.

Meenuta Erik-Andres esimest esitust “Eesti talent” saates videost. Vaata Erki-Andres esitust Daniel Levi laulust "Uncle John".
 

2014. aastal esitas Erik-Andres ka ABBA hittlaulu "Happy New Year" TV3 uueaasta tervituse näol.

Kommentaarid puuduvad