Rannamaja-Hanna osales ka “Poismeeste peol”: õnneks mõned asjad kaamerate ette ei jäänudki

uudised.ee

Järgmise nädala kolmapäeval 21.30 alustab TV3-s uus suhtereality "Poismeeste pidu", kus vallalised noormehed hakkavad endale kaaslast otsima. Saates lööb kaasa ka "Rannamaja" teises hooajas osalenud Hanna Pärtel, kes enda sõnul läks sinna vaid meelt lahutama.

"Mulle helistati sama päeva hommikul ning mul polnud eriti aega mõelda," ütles Hanna, et läks saatesse tegelikult vaid meelt lahutama, mitte kaaslast otsima. "Ma kandideerisin sinna saatesse oma sõbranna ning ta oli nõus minema vaid siis, kui koos lähme," teatas Hanna. Hanna sõnul pidi ta lõpuks ikkagi üksinda minema, sest sõbranna hüppas viimasel hetkel alt ära.

Hanna on saadet juba näinud ning üllatus positiivselt. "Ma kartsin palju hullemat," tõdes Hanna saate sisu kohta. Hanna sõnul õnneks mõned asjad kaamerate ette ei jäänudki. Samuti tõdes ta, et "Poissmeeste pidu" jättis talle hea ja toreda mulje. "Rannamajas inimesed olid sellised ebameeldivamad," nentis ta.

Senini pole Hanna reality-tes osalemist kahetsenud. Ta ise kirjeldab end kui inimest, kes lihtsalt läheb ja teeb kui tahab.

Kommentaarid puuduvad