Eleryn Tiit nõustuks just selle summa eest loobuma oma maisest varast!

uudised.ee

Star FM-i hommikuprogrammis käis külas Eleryn Tiit, kellel ilmus Donna Lewise loost „I Love You Always Forever“ kaver „Kõikjal kõiges“. Rääkisime sellest, kuidas ta sai oma elukaaslase muusikavideos osalema, kas tal on aega ka oma sõprade jaoks + milline on kooselu stilistiga, kui palju on tema keha muutunud, nüüd, kui tal on elukaaslane, mida arvab superstaari saatest ja paljust muust.

''Mul läheb väga hästi. Mulle meeldib, kui mul on kiire ja praegu mul on viimased kaks kuud olnud kiire periood,'' vastab Eleryn küsimusele, kuidas tal läheb. Eleryni uues videos teeb kaasa ka tema stilistist peigmees, kes pigem kaamerate rambivalgust väldib. ''Talle tõesti meeldib olla pigem kaamera taga, aga ma olin veendunud, et ta ütleb ei,'' räägib Eleryn. Selleks, et video valmiks võimalikult siiralt, pidid olema ka kaamera ees tunded ehedad. Eleryni sõnul on nende läbisaamine hea, kui filmimisel mõeldi ikkagi selle peale, kuidas rohkem emotsiooni välja saada.

Donna Lewise loost kaveri tegemine polnud Eleryni enda mõte. ''Plaadifirma pakkus välja, et on selline lugu ja küsis, mida ma asjast arvan. Siis algas väljakutse, et kirjutada eestikeelsed sõnad ja see tundus mulle huvitav väljakutse,'' rääkis Eleryn Originaalesitusega ta ennast liialt ei võrdle, kuna lugu sai hoopis teise helipildi. 

Saates räägiti ka superstaari saatest ja sellest, kas Eleryn on nõus loobuma oma maisest varast miljoni euro eest. Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM-i hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad