Ühe linnaosa parkimisplats paneb pead kratsima. Kes küll selle peale tuli?

uudised.ee

''Sotid selgeks» saates rullus lathi lugu, kus Marek Lindmaa avastas Kalevipoja tänavalt ühe eriskummalise parkimisplatsi. Selleks, et autot parkida saaks, pead sõitma üle ohutussaare.

Kohalikud Kalevipoja tänava elanikud arvavad, et nende korteri kõrval olevale haljasalale on plaan ehitada tasuline parkla, aga Sotid Selgeks toimetus kaevas internetist välja illustratsiooni, et tegelikult on plaan sinna ehitada kõrge parkimismaja koos kortermajaga. Sellest aga korterielanikud kuulevad esimest korda ja on uudisest šokeeritud. Selgus, et krundiomanik on neid varasemalt ähvardanud, et kui protestivad edasi siis ehitab suure kortermaja sinna. Kuidas on võimalik, et madalast parkimisplatsist tehakse kättemaksuks hoopis kõrgustesse ulatuv parkimishoone ja korter?

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad