Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Eesti

Esimesel Soome ja Eesti vahelisel droonilennul testiti mehitamata õhusõidukite omavahelist suhtlust

17:16 30. september 2021
Autor: uudised.ee

Moodsad agendid kasutavad oma töös kindlasti ka droone ning Erkki Sarapuu käiski Kopli poolsaarel vaatamas esimest Soome ja Eesti vahelist droonilendu, kus testiti lennukite ja mehitamata õhusõidukite omavahelist suhtlust.

Ametlike andmete põhjal on Eestis 10 000 erinevat drooni. Mitmete spetsialistide arvates on see number kordades suurem. Kindel on see, et tegu on väga populaarse alaga eriti hobilendurite seas, seda ka filmijate ja pildistajate jaoks. Küll aga laieneb see droonindus juba ka transpordi sektorisse.

Vaata lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!