Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Meelelahutus

Tõeline kompu! Kethi Uibomägi võttis Rannamaja-Tanelil otse-eetris pluusi seljast

09:30 30. september 2021

Eile alustas TV3-s uus saade, mis on võib-olla Eesti Vabariigi kõige rohkem tähelepanu saanud saade enne eetrit. Ühestki saatest ei ole kirjutatud enne eetrit nii palju arvustusi ja inimesed pole uue saate tulekul nii leili läinud. Selle võimaluse on neile andnud muidugi moodne maailm, sest GO3 platvormil on mõned episoodid juba avalikkuse ette jõudnud ning huvi on olnud meeletu. Teadaolevalt ei ole ühtegi saadet Eestis nii palju ette vaadatud. Sel puhul käisid Seitsmestel külas Rannamajast ja sotsiaalmeediast tuttav Tanel ja Carole.

Carole sõnul ei oska ta täpselt öelda, miks ta saatesse läks. ''Mul käis vist mingi kiiks peast läbi ja siis mõtlesin, et davai,'' selgitab ta. Tanel ütleb, et tema ei taha kunagi mõelda nii, et miks ta midagi ei teinud või miks ta ei osalenud. ''See ongi see, et ma saan teada seda siis, kui ma lähen sinna. Alles siis ma saan teada, kas see oli hea otsus või mitte. Vähemalt ma olen proovinud ja mulle meeldib uutes olukordades ennast proovile panna,'' selgitas ta.

Kui küsida noorte käest, kuidas nad julgevad kaamera ees kõike teha, leiavad nad ühiselt, et tänasel päeval elavad kõik kogu aeg nii-öelda kaamerate ees. ''Mõned inimesed julgevad neid asju teha kaamera ees, aga mõned lihtsalt ei julge. Igal ühel on oma luukere kapis,'' arvab Tanel. Otse-eetris leiab aset ka sündmus, kus saatejuht Kethi Uibomägi soovib õppida uued tantsuliigutused ja sealjuures tahab näha ka noormehe uhkeid kõhulihaseid. Ta palub tuntud Tik Tok-i Tanelil tele-eetris särk seljast võtta ja uusi liigutusi õpetada.

Vaata kogu intervjuud ja tantsuliigutusi lähemalt videost.
 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!