Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Meelelahutus

Ingrid Veidenberg: loomulikult peaks Marek Lindmaa olema Eesti seksikaim mees 2022

09:25 01. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Äsja esilinastunud Bondi film jääb näitleja Daniel Craigi jaoks viimaseks. See, kes on järgmine agent, on veel lahtine, kuid täna teeme selgeks, kes on olnud varasematest Bondidest see kõige õigem ja seksikam. Seitsmestel kis külas Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg.

Kethi Uibomägi alustas seda osa saatest etteastega, kus ta kehastus Bondi-tüdrukuks. Sealt edasi arutlesid saatejuhid teemal, kas neil oleks lootust Bondi filmis osaleda. Selle peale ütles külaline Ingrid Veidenberg, et loomulikult peaks olema Marek Lindmaa Eesti seksikaim mees 2022. Kuid Kethi esitust kommenteeris ta järgmiselt: ''See stseen oleks pidanud lõppema nii, et Kethi kleidi taga oleva pika lugu tõmbab Marek lahti ja siis läheb stuudio pimedaks,'' visualiseerib Veidenberg. Tuleb välja, et ta pole ise kõige suurem Bondi filmide fänn. Kuula kogu intervjuud lähenmalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!