Wow! Kethi Uibomägi esitas Gruusia mõisarahvale Raimond Valgre pala

"Kethi emmega Gruusias" uus osa jõuab täna õhtul taas televaatajateni. Tänases saates toimub palju põnevat ja tõelise üllatusena esitab Kethi Gruusia mõisarahvale kaunist Raimond Valgre pala​. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Mida tänases osas veel oodata võib? Eelmise õhtu Kethi esitatud gruusiakeelne laul jõudis Shumi Fb grui lehele ja pani kohaliku rahva kihama. Vaatamata sellele ei saa naised sugugi jalg üle põlve istuda vaid asuvad kohe veiniteo kallale, just nii nagu seda kunagi aastaid tagasi tehti. Selgub ka gruusia kõige populaarsema Hatshapuri tegemise retsept ning veinidegustatioonil saadakse suhu üle 300 euro maksva veini maitse. Õhtu võetakse kokku aga ühes väga eriskummalises kohas.

''Kethi emmega Gruusias'' on tele-eetris juba täna kell 20.00.

[embed]

Kommentaarid puuduvad