Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Meelelahutus

Nagu filmis! Gruusia reisil täitus Kethi Uibomägi unistus

09:15 02. oktoober 2021

"Kethi emmega Gruusias" uus osa jõudis eile õhtul televaatajte ette. Saates toimus palju põnevat, tõelise üllatusena esitas Kethi Gruusia mõisarahvale kaunist Raimond Valgre pala ja lisaks täitus ka tema unistus.

Kethi kõnnib viinamarjade vahel koos eesli Zuzuga, kellele tasub kõrva sosistada oma soov, et see täide läheks. Võib juba ette öelda, et Kethi sositadus soov läheb ka täide juba klipi lõpus. Ta soovis veeta romantilist õhtut oma kallimaga. Ema saadab armastajapaarile alla puumajja õhukulleri teenusega puuviljakorvikede. Vaade on lausa hingematvalt ilus. Vaata kogu olukorda lähemalt videost.
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!