Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Meelelahutus

Erakordne vaatepilt! Vaata, kuidas valmib tõeline parfüüm

16:00 04. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Reporter Tuuli-Ann viib meid täna ühte väga salapärasesse tuppa. Nimelt, see asub Tallinna kesklinnas, kus tegutseb Eesti ainus parfümeer.

Tõnu Veiler on pikemalt tegutsenud balleti koreograafina, aga nüüd on temast saanud professionaalne nina, kes on juba väikesest peale tundnud lõhnu tugevamalt kui teised inimesed. Tõnu on lausa Winchester diplomiga nina. Nüüd on Tõnu oma brändi Eau De Parfum'iga välja tulnud kolme erineva lõhnaga, millest vaimustusid isegi Pariisi parimad parfüümimajad, kuhu Tõnu lõhnad peagi müügile jõuavad. Kuid täna näitab ta meile lähemalt, kuidas valmib tõeline parfüüm. Vaata erakordset vaatepilti lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!