Homme
20. okt
3...13
-2...7
Ülehomme
21. okt
11...15
8...13

Eesti

Proua Linda kahtlustab pettust: tööd on meelega valesti tehtud, kuna ma ei olnud nõus maksma 2000 eurot

16:45 05. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Pärnumaal Vändrast pärit proua Linda kutsus ''Sotid Selgeks'' appi, kuna pole rahul oma pesuruumi remondiga. Loos kerkivad esile mitu tahku ja tekib küsimus, kuidas siis kogu olukord laheneb?

Põrand on valesti pandud, sest vesi ei voola ära. ''Peale selle on duššinurk vastu soojamüüri ja korstent siis keelas korstnapühkija ära kütmise või muidu saab 200 eurot trahvi,'' räägib proua. Nüüd on proual täiesti külm vannituba kus ei voola vesi ära.

Proua arvates on töid meelega valesti tehtud, kuna ta ei olnud nõus maksma 2000 eurot omatasu, kuigi meede näeb ette, et omafinantseering pidi olema 0%. Ehitusfirma palus Lindal maksta neile 2000 eurot, vihjates, et ta küsiks kasvõi oma lastelt seda raha. Seda raha käidi anumas mitu päeva, et äkki proua rikkaks saanud, kuigi lepingutes oli kirjas, et ta ei pea sentigi maksma.

Kuidas olukord laheneb, vaata täna õhtul kell 20.00 TV3-s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!