Täna
19. okt
4...9
-3...7
Homme
20. okt
2...12
-2...7

Meelelahutus

TV3 Grupi glamuurne sügispidu peeti uue Bondi filmi saatel!

17:30 05. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Tallina Cinamon Kosmose kinos toimus eile TV3 Grupi juubelisügise oodatuim pidu. Kogu üritus algas sügishooaja saadete ülevaatusega ja lõppes James Bondi filmile kaasa elamisega.

TV3 tegevjuht Signe Suur ütles, et sügishooaeg on väga suurejooneliselt alanud. ''Superstaari otsingud käivad, meie uued saated on peaaegu kõik alustanud, aga mitte veel kõik. Ma arvan, et järgnevad nädalad toovad väga palju uusi üllatusi lisaks olemasolevatele,'' märkis Signe Suur.

Loovjuht Urmas Eero Liiv ütles, tulekul on veel üks suur tõsielusaade, mille nimi on Laager. ''Seal osalevad üle pika aja täiskasvanud ja seal on väga erinevas vanuses inimesi. Saate fookuses on just need probleemid, millega kõik kimpus on. Inimesed tahavad muutuda,'' tegi Liiv ülevaate peagi eetrisse jõudvast saatest. Vaata lähemalt kogu peomelu videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!