Milline vaatepilt! Kethi Uibomägi pandi kontsades ja peokleidis lehma lüpsma

uudised.ee

"Kethi emmega Gruusias" uus osa jõuab täna õhtul taas televaatajateni. Tänases saates toimub taas palju põnevat ja vaatajad saavad osa erakordsest vaatepildist. Nimelt, kui tihti näete tuntud inimest kontsadega lehma lüpsmas? Just sellist vaatepilti näeb juba täna õhtul kell 20.00.

Kethi on külas sõpradel ja sugulastel juures Mskhalgori külas. Kuid pärast suurt õhtusööki viiakse ta ööpimeduses lehma lüpsma. Kethi jaoks oli kogu olukord üllatav, sest ta ei olnud sellega arvestanud. Ta oli õhtuks oma kõige peenema kleidi selga pannud ja samuti kaunid kontsakingad jalga.

Omamoodi lõbus vaatepilt on see, kuidas inimesed jälgivad kogu olukorda ja seda, kuidas Kethi tabureti peal lehma lüpsab nagu viimne linnapreili. Edasi minnakse elusuuruses siga küpsetama, seda tehakse tavaliselt jõuludel, aga seekord tehti Kethile ja tema emale. Just seda loetakse Gruusias kui väga suure külalislahkusena.

''Kethi emmega Gruusias'' on tele-eetris juba täna kell 20.00.

“Kethi emmega Gruusias” uus osa jõuab täna õhtul taas televaatajateni. Tänases saates toimub taas palju põnevat ja vaatajad saavad osa erakordsest vaatepildist. Nimelt, kui tihti näete tuntud inimest kontsadega lehma lüpsmas? Just sellist vaatepilti näeb juba täna õhtul kell 20.00.

Kethi on külas sõpradel ja sugulastel juures Mskhalgori külas. Kuid pärast suurt õhtusööki viiakse ta ööpimeduses lehma lüpsma. Kethi jaoks oli kogu olukord üllatav, sest ta ei olnud sellega arvestanud. Ta oli õhtuks oma kõige peenema kleidi selga pannud ja samuti kaunid kontsakingad jalga.

Omamoodi lõbus vaatepilt on see, kuidas inimesed jälgivad kogu olukorda ja seda, kuidas Kethi tabureti peal lehma lüpsab nagu viimne linnapreili. Edasi minnakse elusuuruses siga küpsetama, seda tehakse tavaliselt jõuludel, aga seekord tehti Kethile ja tema emale. Just seda loetakse Gruusias kui väga suure külalislahkusena.

”Kethi emmega Gruusias” on tele-eetris juba täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad