Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Meelelahutus

Sulps! Kethi läks koos emmega Gruusia allikatesse ujuma

14:55 15. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

"Kethi emmega Gruusias" uus osa jõuab täna õhtul taas televaatajateni. Tänases saates toimub taas palju põnevat. Ühtlasi näeb Kethit südant valutamas selle üle, et Gruusia loodus pole puhas, lisaks teeb Kethi koos emmega karastava sulpsu Gruusia mägijões.

Kethi ja Meeli tutvuvad kohaliku eluga ning lähevad kohaliku karjakasvataja juurde kala püüdma ning mägijõkke ujuma, keskmine temperatuur on ainult 21 kraadi. Teekond sinna on aga kõike muud kui sujuv. Õhtusöök pere keskel, kuhu sujuvalt lisandub veel ka naabreid ning lõpuks ei saa keegi enam aru, kes on kes.

Ühtlasi kurjustab Kethi tänases osas ka keskkonnaprobleemide üle. Ta ütleb, et prügi on veekogu ümber liiast, eriti plastpudeleid. ''Tahaks lausa ise rohelise prügikotiga hakata koristama. Vesi on äärmiselt ilus ja läbipaistev, võib lausa lonksu juua võtta,'' sõnab ta. Kuid Kethi ja Meeli viskavad pikali end jäisesse vette ja naudivad mägist vaadet.

"Kethi emmega Gruusias" on täna õhtul kell 20.00 TV3-s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!