Homme
06. dets
-18...-7
-23...-8
Ülehomme
07. dets
-14...-5
-27...-8

Meelelahutus

Tuvi ja Maango 13 aastat pärast ''Kättemaksukontorit'': vahepeal pole elult midagi õppinud

09:15 21. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

“Kättemaksukontori” juubeliosa läheneb ja sel puhul teevad kahes episoodis kaasa ka palavalt armastatud uurijad Tuvi (Ott Sepp) ja Maango (Märt Avandi). Selle valguses küsisime Märt Avandilt ja Ott Sepalt mõned olulised küsimused ning ühtlasi andsid nad ülevaate, kas üldse ja kui palju on nad vahepeal elus õppinud.

Tuvi ja Maango alustasid ''Kättemaksukontoris'' mängimist 13 aastat tagasi. Soovisime teada, et miks nad on näiteks tänasel päeval paremad tegijad kui nooruses. ''Mina olen palju halvem kui ma olin kunagi ja see langus jätkub. Aga nad võtsid mind veel siia korraks võtma vanu aega meenutama. Võtan seda positiivselt ja ikka tuleb mõelda, et klaas on pigem pool täis,'' ütles Tuvit kehastav Ott Sepp.

Mida on karakterid vahepeal elult õppinud, seda kuula juba lähemalt videost. Tuvi ja Maango on “Kättemaksukontoris” teid lõbustamas juba homme kell 21.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!