''Poissmeeste peol'' osalenud Leila: rassistlikud kommentaarid näitavad ütleja intelligentsi taset

uudised.ee

Kohtingusaates ''Poissmeeste pidu'' otsisid neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Eile jõuadis tele-ekraanile kõmulise saate viimane episood ja uurisime reality's osalenud Leilalt, millised mälestused on tal tõsielusaatega seoses.

''See oli huvitav kogemus ja põnev ka. Mul pole midagi halba öelda. Ma olen kõiki nelja osa nüüdseks näinud ja eks see selline alkoholi promomine ikka on jah, aga noored teevad nalja ning tunnevad elust rõõmu,'' räägib Leila. Eile jõudis ka tele-ekraanile osa, kus Leila pidi taluma Kevini rassistlike solvanguid. Naisterahva sõnul need teda ei häiri. ''Ma ütlesin ka saates, et see näitab ta enda intelligentsi taset. Mulle ei lähe sellised asjad korda,'' sõnab Leila ja lisab, et pärast tema suhted Keviniga siiski paranesid.

Leila usub, et ta võiks veel mõnest tõsielusaatest kunagi osa võtta. ''Sellesse ma pigem ei usu, et tõsielusaatest on võimalik leida endale armastus. Muidugi erandeid juhtub ja kõik on võimalik, aga ma pigem ei läinud ''Poissmeeste peole'' armastust otsima,'' räägib ta. Igapäevaselt teeb noor naine laos tööd ja tegeleb hobidega, samuti meeldib talle aega veeta jõusaalis.

Kuid Elu24 kirjutas hiljuti, et tõsielusaates ''Poissmeeste pidu'' osalenud Leila lasti töölt lahti, kuna neiu pani pihta kliendi telefoni. Kuigi süüdlase nime ametlikult ei avaldata, saadi nii töökohast kui prokuratuurist kinnituse, et selline juhtum toimus ja telefonivaras püüti kinni.

Elu24 sai vihje, et 12. augusti õhtul kella üheksa ajal varastas Rocca al Mare keskuse töötaja Prisma infoletist telefoni, mis oli kaupluses kaotatud ja sinna hoiule viidud. Uurisime Leilat ka selle kohta ja tema sõnul vedeles telefon lihtsalt niisama maas. ''Ma mõtlesin, et ma korjan üles ja siis tuli selline süüdistus. Ma mõtlesin, et äkki ma ise viskan selle hoopis minema,'' arutleb naine, kes ei mõista, miks teda varguses süüdistati.

Kommentaarid puuduvad