Homme
29. nov
-6...0
-6...0
Ülehomme
30. nov
-6...0
-6...0

Eesti

Südantlõhestav video! Pere kaotas vahetult enne jõule tulekahjus oma kodu ja koerad

16:40 26. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Tänases ''Sotid selgeks'' saates on südantlõhestav lugu, kus tuli võttis mitmelt leibkonnalt nende kodu. Nimelt, 2006. aastal ehitasid Marilyni vanemad oma kätega selle maja ja nüüd 15 aastat hiljem lammutab murtud ilmega mees oma kätetööd, et näha kas midagi üldse annab veel säilitada.

Mälestustega kaetud majale tuuri tehes puhkeb Marilyn nutma, sest raske on vaadata oma lapsepõlve maja sellises seisus, kõik läheb minema viskamisele. ''Kõige rohkem tegi haiget tulekahjus hukkunud kaks koera, kes sai maetud aeda,'' räägib ta. Terve pere teeb ränka tööd, et maja jälle korda saada. Marilyn otsib igasugust abi, mida saab Eesti rahvas neile pakkuda - abikäsi juurde või lausa ehitusmehi.

Tee annetus Marilyn Kuuskmaa pangakontole: EE092200221068779194.

Vaata klippi lähemalt siit:

''Sotis selgeks'' on täna kell 20.00 TV3s.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Taimi Vainomäe 11:41 08. november 2021
Kuulsin saadet ja tunneme kaasa perekonnale. Saaks aidata materjalidega, mida on meil järelejäänud oma suvila rekist. Tahaks ülejäänud materjalid ära anda aga kui võimalik, siis oleks parem enne omanikuga kokku leppida kas neil on juba olemas näiteks suur veeboiler, ahju glasuurpotid j.n.e. Meil ei ole kahjuks omal transporti.
Lugupidamisega Taimi