Tõsielusaates ''Laager'' osalenud Risto: olen saanud palju sõnumeid meestelt, mis on üllatav

uudised.ee

Peagi jõuab TV3-e eetrisse uus tõsielusari ”Laager”. Uue elumuutva tõsielusarja käigus püüab üheksa erinevas vanuses inimest teejuhtide abiga pöörata oma elus uue lehekülje. Mida teha, kui sa ei meeldi enam endale? Kui kogu su olemasolu tundub mõttetu, vaevled depressiooni, sõltuvuste, rutiinse abielu või lihtsalt üleüldise elutüdimuse käes? Kuidas leida oma ellu uued sihid ja elurõõm?​

TV3 veebitoimetus uuris, millised on nende esimesed emotsioonid pärast saate vaatamist. Laagris osalenud Risto ütles, et tema jaoks tundus kõik loomulik. ”See kõik on läbi elatud. See, mis tundus hirmus, on praegu täielik reaalsus,” räägib Risto.

Ta ütles, et osade saates osalejatega on ta ka suhtlema jäänud. ”Ehk õnnestub järgmisel suvel kõik kokku saada ja midagi sarnast kogeda,” märgib ta. Saatest võttis ta endaga kaasa mõned rutiinid, mida teeb tänase päevani. ”Üritan teha igapäevaselt ninaloputust ja keelepuhastust, aga oksendada ma ei suuda. Kui tunnen rahutust enda sees, siis mediteerin,” avaldab Risto. Ta ütleb, et on saanud meestelt palju sõnumeid, mis on tema jaoks üllatav. Miks just meestelt, vaata juba lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad