''Kättemaksukontori'' tegevprodutsent 300. juubeliosa eel: lisaks tuttavatele peategelastele tuleb ka mitmeid üllatusi

uudised.ee

Eestis toodetava kriminaalkomöödisarja esimene osa läks eetrisse 30. aprilli 2009. aastal ja veel tänaselgi päeval on tegemist ühe populaarseima kodumaise seriaaliga. Just täna läheb eetrisse "Kättemaksukontori" 300. osa. Selle eel vastas küsimustele seriaali tegevprodutsent Jüri Jaanus.

Mis lugu rullub lahti „Kättemaksukontori“ 300. juubeliosas?

300. juubeliosa lugu nimetusega „Kurjuse puudutus“ on seotud kauni kurikaelaga, kelle võrku on lihtne langeda ning nii ka juhtub. Kurikaela küüsist pääsemine osutub kõigile parajaks väljakutseks.

Kes näitlejatest juubeliloos kaasa löövad?

Lisaks juba tuttavatele peategelastele lööb kaasa tõeline raskekahurvägi: Märt Avandi, Ott Sepp, Mari Lill-Tamm, Mari-Liis Lill, Kristjan Sarv, Andres Noormets jt.

Kui palju nostalgiat Märt Avandi ja Ott Sepa ehk Tuvi ja Maango võtteplatsile naasmine tõi?

Tuleb tunnistada, et mehed ise nautisid protsessi väga, olid täiega kaasas ja heas loomingulises vormis.

Mida lõbusat võtetel juhtus?

Juubeliloo salvestusperiood kujunes väga lõbusalt töisteks või siis töiselt lõbusaks – mõlemad varinadid on iseloomustamiseks sobivad. Mis kõige põnevam – tukivingu ja kunstniku jaoks keerulisi tehnilisi lahendusi oli nagu korralikus märulifilmis.

Kui palju indu ja energiat on võttetiimil veel järgmise 300 osaga jätkata?

Võttetiim koosneb oma ala proffidest ning tõestab, et sellist asja saab teha ainult sellise tiimiga ja seljad vastamisi. Hetkel ei ole häbeneda miskit. Stenarist Mihkel Ulman on geenius ja loodame, et tal ikka kütet jätkub – küll meie muu tiimiga kõik ta ideed teostame!

''Kättemaksukontor'' täna kell 21.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad