Tõsielusaates ''Laager'' osalenud Lii: ma ei ole enam sama inimene

uudised.ee

Eile jõudis TV3-e eetrisse uus tõsielusari ''Laager''. Uue elumuutva tõsielusarja käigus püüab üheksa erinevas vanuses inimest teejuhtide abiga pöörata oma elus uue lehekülje. Mida teha, kui sa ei meeldi enam endale? Kui kogu su olemasolu tundub mõttetu, vaevled depressiooni, sõltuvuste, rutiinse abielu või lihtsalt üleüldise elutüdimuse käes? Kuidas leida oma ellu uued sihid ja elurõõm?​

TV3 veebitoimetus uuris, millised on esimesed emotsioonid pärast saate vaatamist. Laagris osalenud Lii ütles, et tema emotsioonid on väga head. ''Ma naerasin väga palju, kõik oli täpselt nii nagu ma seal tundsin. Palju erinevaid emotsioone, aga kõik on nii hea,'' räägib Lii.

''Ma võtsin enda jaoks saatest kaasa õnnetunde. See, mida ma läksin sinna otsima, selle ma ka sealt sain,'' avaldab Lii ja lisab, et tema puhul pole tegu enam sama inimesega, vaid kõik on muutunud.

Vaata kogu intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad