Lapsesuu: emad vaatavad telekast õudusfilme!

uudised.ee

''Pühapäev Sirjega'' seekordses saates võtsid samuti sõna väikesed eksperdid. Lapsesuu rubriigis arutlevad Endla lasteaia mudilased sellest, kas lastest on kodutöödel palju abi, milliseid töid peaksid emad tegema ja mida teha, kui on vaba aeg.

Poisid arvavad, et lastest on ikka kodutöödel palju abi, sest nad on hästi energilised ja siis saame kommi ka. ''Kodus läheb kõige rohkem sassi lastetuba,'' avaldab üks neist. Kui mõelda sellele, et milliseid töid peaksid emad tegema, siis on poisid ühel meelel. ''Nõudpesemine, toa koristamine ja poes käimine ja ka tööl käimine. Ema peaks ka akent väljastpoolt puhatsama, aga isa ei tee seda sellepärast, et tal on teised tööd,'' avaldavad nad.

Kuula lustakat klippi lähemalt videost.

”Pühapäev Sirjega” seekordses saates võtsid samuti sõna väikesed eksperdid. Lapsesuu rubriigis arutlevad Endla lasteaia mudilased sellest, kas lastest on kodutöödel palju abi, milliseid töid peaksid emad tegema ja mida teha, kui on vaba aeg.

Poisid arvavad, et lastest on ikka kodutöödel palju abi, sest nad on hästi energilised ja siis saame kommi ka. ”Kodus läheb kõige rohkem sassi lastetuba,” avaldab üks neist. Kui mõelda sellele, et milliseid töid peaksid emad tegema, siis on poisid ühel meelel. ”Nõudpesemine, toa koristamine ja poes käimine ja ka tööl käimine. Ema peaks ka akent väljastpoolt puhatsama, aga isa ei tee seda sellepärast, et tal on teised tööd,” avaldavad nad.

Kuula lustakat klippi lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad