TV3 Grupist sai NCAA meeste korvpalli eksklusiivne edastaja Baltikumis

uudised.ee

TV3 Grupp ja ESPN Sports Media teatasid eksklusiivsest mitmeaastasest koostööst Baltikumis. Korvpallifännid saavad elada kaasa Ameerika kolledžikorvpalli (NCAA) meeste esimese divisioni mängudele, kus näeme tulevasi NBA superstaare, mitmeid Eesti mängijaid ja ka teisi Baltikumi sportlasi. TV3 Sport kanalid ja voogedastusteenus Go3 kannavad üle nii iganädalasi põhihooaja kui ka kevadisi March Madness mänge.

NCAA tavahooaja jooksul on Baltikumi vaatajatel iga nädal võimalik näha nelja põnevat mängu, March Madnessi jooksul lausa 32 tulevikustaaridest pakatavat mängu. Lisaks saame nautida kohalikus keeles kommentaare, videokokkuvõtteid tipphetkedest, intervjuusid, ülevaateid mängijatest ning arhiivimaterjale. Korvpallifännidel on eksklusiivne võimalus jälgida suurimaid tulevikustaare, sealhulgas Baltikumi mängijaid.

Eesti mehi mängib NCAA-s lausa seitse: Kerr Kriisa (Arizona), Matthias Tass (St. Marys), Leemet Böckler (St. Marys), Markus Ilver (Wisconsin), Kasper Suurorg (St. Francis), Carlos Jürgens (Oral Roberts) ja Mark-Andreas Jaakson (Southern Miss).

Raimonds Zeps, TV3 Grupi spordijuht: “Meil on hea meel alustada mitmeaastast eksklusiivset koostööd ESPN Sports Mediaga. NCAA korvpalliturniir on üks populaarsemaid teleülekandega spordiüritusi maailmas. Võimalus jälgida Baltikumi parimate noorte korvpallurite esitusi on väga põnev ning olen kindel, et korvpallifännid oskavad seda hinnata.”

TV3 Grupi koostöö NCAA-ga tagab, et Go3 ja TV3 Sport kanalid näitavad jätkuvalt parimat korvpalli ning ülekandeid teistelt suurimatelt spordiliigadelt nagu NBA, Euroliiga,  EuroCup, Liga Endesa, korvpalli meistrite liiga, Betsafe-LKL, FIBA rahvuskoondiste mängud, Inglise kõrgliiga, WRC, UFC, ATP tenniseturniirid, KHL jäähoki, Moto GP, MXGP, WWE ja muud.

Kommentaarid puuduvad