Triin Lellep ja Karmen Karus alustavad teleseiklust Egiptuses!

uudised.ee

Alates homsest näeb TV3 „Seitsmestes“ haaravat reisilugude sarja Egiptusest, kus suure seikluse võtavad ette säravad Eesti naised Triin Lellep ja Karmen Karus.

Egiptuse reisilood toovad vaatajateni mõnusat energiat, palju positiivsust, soojust ja päikest. „Tõestame, et reisimine on võimalik, lihtne ja ohutu ka koroona-ajal. Televaatajad saavad hea tuju, näevad päikest, rõõmsaid inimesi, aga ka kohalikku elu, mis pole just nii roosiline, pannes hindama meie Eestis elamise luksust. Kuigi oleme turistid, otsime autentset elu, näiteks viime süüa beduiinidele kõrbesse, õpime hieroglüüfe lugema, tutvume kõige kummalisema ametiga maailmas ja otsime üles uue pealinna, mille ehitustööd just praegu käivad,“ kirjeldab Triin Lellep.

Triinu sõnul tekkis idee koos Karmeniga reisisaade teha filmifestivalil HÕFF toimunud Mart Sanderi sünnipäevapeol: „Kuna meile mõlemale meeldib väga reisida ja põnevates paikades seigelda, oligi esimeseks mõtteks teha reisireportaaž. Novatours pani õla alla ja saatis meid Egiptust avastama!“

Egiptus on eestlaste jaoks üks talviseid lemmik-sihtkohti, kuid seal pole vaid meri ja päike, vaid see on ka üks tõeliselt huvitava ajaloopärandiga riike. „Egiptuses on väga palju avastamist! Olen ka lapsepõlvest saati olnud väga suur Vana-Egiptuse kultuuri fänn ja usun, et see ei jäta külmaks kedagi,“ tunnistab Triin. 

Teleseikluse avalugu on vaatajate ees juba homme, esmaspäeval. „Alustame Hurghadast, kus tutvume linna ja hotelliga, et juba järgmistes osades võtta ette kaugemaid sõite Kairosse, Luxorisse, kõrbesafarile ja Punast merd avastama!“ vihjab Lellep.

Triinu ja Karmeni suurele reisiseiklusele Egiptuses saab kaasa elada esmaspäevast reedeni TV3 „Seitsmeste“ vahendusel.

Kommentaarid puuduvad