TV3 uues tõsieluseriaalis lukustatakse noored kaheks kuuks nõukogude aegsesse majja

uudised.ee

Järgmise põlvkonna teleteenuses Go3 alustab uus kodumaine tõsieluseriaal „Kõige parem kaaslane“, mis uuel aastal jõuab ka TV3 eetrisse. „Kõige parem kaaslane“ on sotsiaalne eksperiment, kus üheksa noort, kes tahavad parandada oma suhtlemisoskust ja suhete loomise vilumust lukustatakse kaheks kuuks nõukogude aegsesse majja.

Osalised puutuvad kokku olmega, milles elasid nende vanavanemad – kus polnud liigseid mugavusi ja kus loota sai vaid iseendale. Majas on kuivkäimla, pesu saab pesta käsitsi või pesumasinaga "Riga" ning köögitehnika sünniaasta on oluliselt varajasem kui osalejate oma. Näksimist pole ja süüa tuleb teha ise lihtsatest toorainetest. Välja ei saa ja mõistagi peavad nad esimesest hetkest loovutama kõik sidevahendid ning majas pole isegi televiisorit. 

See keskkond viib osalised mugavustsoonist välja ning paneb nad koostööd tegema. Selles saates langevad kõik maskid ja pingutada ning ennast ületada tuleb päriselt. Päevi täidavad erinevad väljakutsed, mis suunavad noori end avama, suhtlema ning end teistele ja iseendale tõestama. Kuidas tulevad piirideta ja 24/7 võrgus kasvanud noored toime täieliku isolatsiooni ja piirangutega? Kes satub konfliktidesse, kes leiab sõbrad või hoopis armastuse? Seiklust juhib ülipopulaarne juutuuber Sidni Tomson.

Uus põnev kohtingusaade alustab järgmise põlvkonna teleteenuses Go3 kolmapäeval, 15. detsembril.

Järgmise põlvkonna teleteenuses Go3 alustab uus kodumaine tõsieluseriaal „Kõige parem kaaslane“, mis uuel aastal jõuab ka TV3 eetrisse. „Kõige parem kaaslane“ on sotsiaalne eksperiment, kus üheksa noort, kes tahavad parandada oma suhtlemisoskust ja suhete loomise vilumust lukustatakse kaheks kuuks nõukogude aegsesse majja.

Osalised puutuvad kokku olmega, milles elasid nende vanavanemad – kus polnud liigseid mugavusi ja kus loota sai vaid iseendale. Majas on kuivkäimla, pesu saab pesta käsitsi või pesumasinaga “Riga” ning köögitehnika sünniaasta on oluliselt varajasem kui osalejate oma. Näksimist pole ja süüa tuleb teha ise lihtsatest toorainetest. Välja ei saa ja mõistagi peavad nad esimesest hetkest loovutama kõik sidevahendid ning majas pole isegi televiisorit. 

See keskkond viib osalised mugavustsoonist välja ning paneb nad koostööd tegema. Selles saates langevad kõik maskid ja pingutada ning ennast ületada tuleb päriselt. Päevi täidavad erinevad väljakutsed, mis suunavad noori end avama, suhtlema ning end teistele ja iseendale tõestama. Kuidas tulevad piirideta ja 24/7 võrgus kasvanud noored toime täieliku isolatsiooni ja piirangutega? Kes satub konfliktidesse, kes leiab sõbrad või hoopis armastuse? Seiklust juhib ülipopulaarne juutuuber Sidni Tomson.

Uus põnev kohtingusaade alustab järgmise põlvkonna teleteenuses Go3 kolmapäeval, 15. detsembril.

Kommentaarid puuduvad