“Inglite aeg” ootab annetusi! Raske geenirikkega poega kasvatav isa unistab invaliidibussist

uudised.ee

TV3 eetris on traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“, mis annab meile kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Raske geenirikke all kannatava pojaga kahekesi jäänud isa Valdeko vajab väga invabussi, et koos pojaga kordki merd näha. Naerusuine Tanel kaotas sel aastal ema ja isa Valdeko oma elu armastuse. Headus peab neid lõpuks üles leidma ja nad vajavad meie tuge rohkem kui kunagi enne.

“Inglite aja” annetusnumbrid:
900 7301 5 eurot
900 7302 10 eurot
900 7303 25 eurot 

 Aitame ja märkame, sest on ju Inglite aeg ja üksteist peab hoidma.

“Inglite aeg” on TV3s juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad