Täna
21. jaan
-4...1
-6...1
Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-2

Meelelahutus

Vau! Marek Lindmaa ja Kethi Uibomägi võtsid kätte ja räppisid vana-aastaõhtu erisaates

Foto: TV3
10:00 01. jaanuar 2022
Autor: uudised.ee

TV3 aastavahetuse erisaates "Kethi ja Mareki seitse meloodiat" astusid lisaks kõigile külalistele muusikalise etteastega üles otseloomulikult ka meie armastatud saatejuhid Kethi ja Marek ise, kes esitasid kuulsat lugu "Welcome to Estonia". Selle puhul viskas Marek lausa pintsaku seljast ja lausa räppis!

Vaata meeleolukat esitust videost!


Kommentaarid

Kommentaare 1
Ruthi Kiir 16:44 01. jaanuar 2022
Tere. Head uut aastat!
Mulle väga meeldib saatejuhina Kethi. Meeldib tema sära, rõõmsameelsus, vabadus suhtlemisel ja loomulikkus. Millegipärast on tunne, et kaassaatejuht nagu hoiaks teda pidevalt nn. ohjes. Ma võin eksida, kuid selline tunne jääb uudiseid vaadates, sest stuudiovälised intervjuud on palju vabamas vormis ja loomulikumad.
Vana- aastaõhtu saade oli kõige parem just Teie osavõtul. Üllatas Marek, kõik oli väga soliidne ja väljapeetud! Tean, et paljudele ei meeldi minu arvamus, kuid pean vajalikuks rõhutada, et ilma Kethita oleks saade mage(ilma vürtsideta).
Soovin veelkord Kethile jõudu ja pealehakkamist selles ametis ja küll ajaga tulevad ka rikkalikud kogemused!