Täna alustav uus sari „Imikuga metsas“ rabab, raputab ja avardab maailmapilti

uudised.ee

Alates tänasest saavad TV3 vaatajad kaasa elada esimesele Marek Lindmaa käe all valminud dokumentaalsarjale „Imikuga metsas“.  TV3 teisipäevaõhtutes rullub lahti imeilusate Eesti looduskaadritega doksari ühest erakordsest lapsekasvatamise loost. Sarja keskmes on Tõnu, Sindia ja väike Tarko Torm, kes on sidunud oma elu looduse ja metsaga. Sari rabab ja raputab, andes võimaluse avastada maailma, mis on harjumuspärasest täiesti erinev.

„Imikuga metsas“ tootja Marek Lindmaa sõnul sündis sarja idee ootamatult ja isiklikust vajadusest. Nimelt meeldib Marekile endale väga looduses matkamas ja filmimas käia ning seda ka koos 3aastase tütrega. „Nendel hetkedel olen mõelnud, kui vähe ma tegelikult tean sellest, kuidas lapsega looduses erinevates olukordades hakkama saada. Kuuldes, et Tõnu koos naise ja beebiga metsa kolib, tekkis mõte teha sari nende elust. Saan ise oma silmaringi väga palju avardada ning pakkuda seda võimalust ka kõikidele Eesti inimestele,“ märkis Marek Lindmaa.

Lindmaa kinnitusel on „Imikuga metsas“ läbi ja lõhki dokumentaal: „Jälgime ja saadame kaameraga Tõnu pere elu täpselt nii nagu see parasjagu on. Alustasime salvestustega juba enne lapse sündi ning aastaga oleme korilaste kombel kogunud sahvri head ja paremat täis. Sarja tasub vaadata juba seepärast, et näha, kuidas on kõikide mugavustega maailmas harjunud inimestel võimalik ka teisiti hakkama saada. Öelda tavainimeste jaoks iseenesestmõistetavatele asjadele „ei“ ning reaalselt eladagi 20-kraadise külmaga pakases telgiga metsas. See sari rabab ja raputab oma lihtsusega ning annab võimaluse kõigil oma kiire elutempo juures korraks paus teha ja astuda sisse hoopis teistsugusesse, ootamatusi täis maailma.“

„Imikuga metsas“ alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad