TV3 uus tõsielusaade toob nalja ja rohkelt uusi sõnu: lädravaib, toptier-luuad ja ikooniline mullikas!

uudised.ee

Täna kogunesid TV3 uue noortereality „Kõige parem kaaslane“ osalejad üheskoos sarja avaosa vaatama. Naeru ja nalja sai palju ning kinnitust leidis tõsiasi, et kolmapäeval startiv sari on haarav, lahe ja lõbus vaatamine nii noortele kui ka vanadele.

„Kõige parem kaaslane“ on sotsiaalne eksperiment, kus selgub, mis juhtub tänapäeva noortega, kui neilt ära võtta nutivahendid ja sulgeda nad kaheks kuuks majja, kus aeg seiskus nõuka-ajal. See tähendab, et majast välja ei saa, toime tuleb tulla tingimustes, milles elasid osalejate vanavanemad ning loovutada tuleb kõik sidevahendid, et soodustada ja parandada suhtlemis- ning suhete loomise oskust.

Täna Coca-Cola Plaza A.Le Coq Sviiti kogunenud osalejate sõnul on „Kõige parem kaaslane“ huvitav, hoogne ja humoorikas sari, kus võrdlus kunagise ja tänapäeva olmega paneb elule värske pilguga vaatama. Sarjas osalevad burksikokk Birgit (22), sisulooja Karl-Gustav (19), tantsija Alex (20), müstik Carolin (24), IT-tudeng Knut (20), kokaõpilane Helle-Mai (18), üliõpilane Sannu (21), teaduse populariseerija Viktor (25) ja veinimõisa perepoeg Max (21). Seiklust juhib armastatud sisulooja Sidni Tomson.

„Arvan, et „Kõige parem kaaslane“ on mõeldud kõigile, sest see on positiivne, õpetlik, uudse lähenemisega ja näitab ka vanemale publikule, milline on tänapäeva noorte ellusuhtumine, kõnepruuk ja oskused uute väljakutsetega toime tulla,“ märkis sarjas osalev Karl-Gustav.

Kõige muu värvika kõrval ongi põnev ja humoorikas jälgida noorte omavahelist suhtlust, kus slängist on kohati väga keeruline aru saada: mida tähendavad lädravaib või toptier luud või miks on mullikas reaalne ikoon? 

„Kõige parem kaaslane“ alustab TV3s kolmapäeval kell 21.30. Sarja näeb enne tele-eetrit ka Go3 platvormil.

Kommentaarid puuduvad