Lähipäevade ilmaennustus: kevadsoe laseb end veel oodata

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata nii päikesepaistet kui ka vihma, kuid tõelist kevadsooja veel ei tule. 

Reede öösel loode poolt alates pilved hõrenevad. Eesti ida- ja lõunaosas sajab veel vihma ja lörtsi, hommikuks sadu lakkab. Puhub läänekaare tuul 4-9, põhjarannikul loodetuul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisuse ning lühiajaliste vihma- ja lörtsihoogudega ilm. Õhtul saju tõenäosus väheneb. Puhub läänekaare tuul 3-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Laupäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, tuulele avatud rannikul tuleb kuni +3 kraadi. Ennelõunal on vähese, pärastlõunal vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, hommikul on sadusid laialdasemalt. Puhub edelatuul 5-9, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisuse ning vihmahoogudega ilm, sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub edela- ja läänetuul 5-9, puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Kommentaarid puuduvad