Lähipäevil leevendavad kuumust vihmahood

suvi

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt leevendavad lähipäevil kuumust hoovihmad.

Ööl vastu esmaspäeva on selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 15-20 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada ja äikest olla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 28-32, meremõjuga rannikul kuni 22 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 16-21 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on tugevate puhangute oht. Õhutemperatuur on 28-32, meremõjuga rannikul ja sajuhoogude all kuni 22 kraadi. 

Ööl vastu kolmapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub idakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 15-20 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub idakaare tuul, Lääne-Eestis pöördub läänekaarde, kiirust 2-8 m/s, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Õhutemperatuur on 26-31, meremõjuga rannikul ja sajuhoogude all kuni 22 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad