Teisipäev toob suvised soojakraadid kuid ka hoovihma

suvi

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb teisipäeval kuni 27 kraadi sooja, samas pole paljudes kohtades pääsu ka hoovihmast.

Öösel pilvisus tiheneb. Ida-Eestis sajab vihma, hommikuks laieneb sadu lääne poole üle maa, kohati on sadu tugev ja on äikest. Puhub põhja- ja loodetuul, idapoolsetes maakondades ka kirdetuul 4-10, pärast keskööd lääne- ja looderannikul puhanguti kuni 15, saartel kuni 17 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhja- ja kirdetuul 5-10, puhanguti kuni 13 m/s. Laine kõrgus on 0.7-1.4 meetrit. Sajab vihma, on äikest, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Nähtavus on enamasti mõõdukas. Sooja on 15-18 kraadi.

Ennelõunal on pilves, pärastlõunal on muutliku pilvisusega ilm. Hooti sajab vihma, tugevamad on sajuhood pärastlõunal, mitmel pool on äikest koos rahe ja tugevate tuulepuhangutega. Puhub valdavalt põhja-, ja kirdetuul 5-10, puhanguti 13, saartel ja läänerannikul kuni 13, puhanguti kuni 18 m/s, õhtul pöördub tuul Kagu-Eestis itta ja nõrgeneb. Sooja on 22-27 kraadi.

Peipsi järvel puhub kirdetuul 5-10, puhanguti kuni 13 m/s, pärastlõunal pöördub itta ja nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,7-1,4 meetrit. Tuleb hoovihma, pärastlõunal ja õhtul ka äikest ja tugevat sadu koos tugevate tuulepuhangutega. Nähtavus on mõõdukast heani, ajuti sajus halb. Sooja on 21-25 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad