Rannailmad on läbi! Õhusooja maksimumid kukuvad kolinal

Ilmateenistuse prognoosi järgi kukuvad õhusooja maksimumid lähipäevil alla 20 kraadi. 

Neljapäeva öösel on lääne pool pilvine ja sajab vihma ning sadu jõuab hommikul Kesk-Eestisse, võib olla äikest. Ida-Eestis on öö hakul selge, pärast keskööd õhukese pilvekihiga ja veel sajuta. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s, saartel pöördub hommikul läände ja ulatub puhanguti 13 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on saartel muutliku pilvisusega ilm ja üksikuis paigus sajab hoovihma. Mandril on pilves selgimistega ja vihmahoogudega ilm, on äikeseoht. Õhtu poole sadu ja pilved hõrenevad. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, Lääne-Eestis lääne- ja loodetuul rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. 

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd on üksikuid, pärast keskööd laialdasemalt sajuhooge. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ja vihmahoogudega ilm. Pärastlõunal pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja lääne-, Lääne-Eestis loodetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 15-19 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtul on sajuhooge hõredamalt. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Sooja on 16-19 kraadi.

Kommentaarid puuduvad