Lähipäevade ilmaennustus: õhusoe üle 20 kraadi ei tõuse, oodata on nii vihma kui päikest

BNS

Vihm
Foto: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi pakuvad lähipäevad nii päikesepaistet kui ka vihmahooge ning õhusooja maksimumid jäävad 19-20 kraadi juurde. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest, õhtul on sajuhooge hõredamalt. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 15-19 kraadi. 

Pühapäeva öö hakul on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Pärast keskööd pilvisus tiheneb ning vastu hommikut jõuab Loode-Eestisse vihmasadu ja laieneb sisemaa suunas. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, saartel loodetuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 6-12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, õhtul sadu hõreneb. Puhub läänekaare tuul 3-9, saartel ja läänerannikul loodetuul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 15-18 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd on üksikuid, pärast keskööd laialdasemalt sajuhooge. Puhub läänekaare tuul 3-8, saartel ja läänerannikul loodetuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal lääne poolt alates sadu hõreneb. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 3-8 m/s. Sooja on 16-20 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad