SUVI KESTAB VEEL! Lähipäevil tõuseb õhutemperatuur uuesti kõrgustesse

BNS

Kuumalaine
Foto: Priit Simson / Ekspress Meedia

Kuigi lähipäevad pakuvad ka vihma, püsib õhutemperatuur kõrge, ulatudes kohati kuni 30 kraadini, vahendab BNS.

Kolmapäeva öösel on laialdaselt selge, Lääne- ja Kagu-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma, ühtlasi on äikeseoht. Tuul on muutliku suunaga fja puhub 1-7 m/s. Sooja on 15-21 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Sooja on 25-30, saartel ja mandri loodeosas 19-24 kraadi. 

Neljapäeva öösel on Lääne-Eestis selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm, Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht, hommikuks saju võimalus väheneb. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 13-18, rannikul kohati 20 kraadi. Päeva on päikesepaisteline ilm. Kagu-Eestis on pilvisem ja kohati sajab hoovihma, ühtlasi on äikeseoht. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 21-27 kraadi. 

Reede öösel on selge ilm ja puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kuni 19 kraadi, Päeval on selge ja vähese pilvisusega ilm. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 21-26 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad