Ei mingit sügist veel! Lähipäevil tuleb taas 30 kraadi kuumust

BNS

Suvi
Foto: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi saab lähipäevil nautida 30 kraadist suvesooja. 

Neljapäeva öösel on Lääne-Eestis pilvi vähe ja ilm on sajuta. Ida pool on vahelduva pilvisuse ja vihmahoogudega ilm, ühtlasi on äikeseoht. Tuul on sisemaal nõrk ja muutliku suunaga, rannikul puhub põhjakaare tuul 3-7 m/s. Sooja on 14-19 kraadi. Päeval on nii päikest kui pilvelaamu. Mõnes kohas sajab hoovihma, võib olla äikest, suurem on sajuhoogude tõenäosus Eesti ida- ja lõunaosas. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 20-25, Lõuna-Eestis kuni 27 kraadi.

Reede öösel on nii madalaid pilvi kui udulaamasid. Kohati sajab veidi vihma. Saartel ja looderannikul on taevas selgem ja ilm sajuta. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kuni 19 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub idakaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 21-26 kraadi. 

Laupäeva öösel on enamasti selge ilm. Puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kuni 19 kraadi. Ennelõunal on päikeseline ilm. Pärastlõunal lisandub pilvi. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-8 m/s, äikese ajal võib olla tugevaid puhanguid. Sooja on 25-30, tuulele avatud rannikul kuni 23 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad