Kisub külmaks! Nädala lõpus on oodata eriti krõbedaid miinuskraade

BNS

Talv
Talv — FOTO: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpu poole kohati kuni 18 kraadi külma. 

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi või vihma. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6, saartel -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi või vihma. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul, põhjarannikul lõunakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -9, kohati -12 kraadi, saartel -2 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Enamasti saartel sajab kohati vähest lund, lörtsi või vihma. Õhtul Kagu-Eestist alates pilvisus hõreneb. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -7 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi. 

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab saartel kohati vähest lund või lörtsi. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis vahemikus -5 kuni -11, Ida-Eestis -11 kuni -15 kraadi, kohati tuleb kuni -18 kraadi, saarte rannikul on õhutemperatuur kohati 0 kraadi ümber. Päeval on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -7 kuni -12, saartel -2 kuni -6 kraadi.

Kommentaarid puuduvad